onsdag den 18. november 2009

Nyt om jobportaler.

Der er tilsyneladende en kæmpe europæisk spiller der har købt hele Stepstone. Puha - Det var da ikke så lidt. Spændende at se hvad han har tænkt sig med det. Hvad mon de andre helt store jobportaler gør ved det. ? Det bliver interessant.
Der er også begyndt at dukke en masse mindre sider frem der henvender sig til jobsøgende. Her er der nogle stykker der målrettet online annoncer til dig osm bruger, så der kun kommer reklamer online, som du synes er spændende. Det er ihvert fald pointen!

chaufførjob.dk - klik på chauffør, og chauffør-job.dk- klik her på chauffør job er begge nye sider der vil have dig til at finde de bedste og mest målrettede annoncer på nettet. De er moderne reklamesider der målretter trafik til dig som bruger. Rigtig smart!


Herunder er der fede sider med alt om elektriker jobs. Der er mange målrettede annoncer så du både kan klikke dig videre til et elektrikerfirma eller til et elektriker job.



Jobelektriker.dk - se her på job elektriker

job-elektriker.dk- Se om om at blive elektriker her.

elektrikerjobs.dk - Her er der kun elektriker jobs

Lad os høre hvad du synes om dem? De er ikke helt færdige, men det er meningen at de skal fyldes meed relevant info om emnerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar